icon-menu
Menu
icon-user.png

SPORTS COLLEGE GLADSAXE og Bagsværd kostskole og gymnasium

Er du ambitiøs og aktivt trænende i din idræt, har du på BK muligheden for at udvikle dig endnu mere inden for din specifikke sportsgren.


 

Bagsværd Kostskole og Gymnasium tilbyder i samarbejde med Sports College Gladsaxe morgentræning på alle klassetrin fra 7. klasse til 3. g. Træningen ligger hver tirsdag og torsdag morgen fra kl. 8.00 - 9.30, hvor der vil være skemafri på BK.


 Der tilbydes ekstra træning i følgende sportsgrene: Fodbold, håndbold, springgymnastik, tennis, cricket og basistræning. Basistræning er fysisk træning bestående af et mix af styrke, kondition og motorik rettet mod din specifikke sport (eg. roning, cykling, karate, svømning mm.)


 

2016 - 2017

I grundskolen - 7. - 9. klasse - skal du i skoleåret 2016 - 2017 være tilmeldt talentklassen for at kunne gå på SCG. For optagelse i denne klasse skal du gennem en personlig samtale med BK's talentansvarlige. Hvis du optages i BK's talentklasse, er du selvskrevet til SCG og skal blot fremsende indmeldelsesblanket til SCG.


 

2017 - 2018 og frem

Fra august 2017 og frem fortsætter 0. g og gymnasiet i den vanlige ordning, hvor der er skemafri tirsdag og torsdag morgen. For 7. klasse i august 2017 vil der pga. udfasningen af BK's talentklasser åbnes op for at alle elever på 7. klassetrin får muligheden for at være en del af SCG - dvs. det er underordnet, hvilken klasse du bliver tilknyttet.

 

Hvis du ønsker at være en del af SCG i 7. klasse i 2017, skal du godkendes til optag af både BK (lærer og ledelse) og SCG. I den nye ordning for grundskoleelever, kan BK desværre ikke lægge skema, så der er undervisningsfri tirsdag og torsdag morgen. Til gengæld skal dine forældre skrive under på, at de overtager undervisningspligten i de fag, som du pga. SCG træning ikke kan deltage i. Det er derfor vigtigt, at du er ambitiøs og engageret i forhold til din tilmelding til SCG.


 

Det er målet, at der grundet udfasningen af talentklasserne, åbnes op for muligheden for tilknytning til SCG på alle klassetrin i udskolingen i årene 2018 - 2019 og 2019 - 2020.


 

Prisen for at være tilknyttet BK og SCG er pr. 1. august 2016 kr. 1.966,- pr. måned i 12 måneder (både skolepenge og SCG-kontingent).


 

Der kan på alle klassetrin, i løbet af året forekomme obligatorisk undervisning som skal følges - men skolen sørger for at dette er en sjældenhed. Ring eller skriv til SCG ved yderligere spørgsmål. 

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.