icon-menu
Menu
icon-user.png

BEFORDRINGSTILSKUD FOR BEG.KL. - 0.G

Tilskud til befordring i skoleåret 2018/19

For elever indskrevet på BK den 5. september 2018 er ansøgningsfristen den 1. december 2018. Beregningen er med udgangspunkt i elevens folkeregisteradresse. Afstandsmålingen foregår alene efter de principper som Fordelingssekretariatet afstandsmålingsprogram bruger.

Hent ansøgningsskemaet her.

 

Den enkelte elev er befordringsberettiget, når følgende kriterier er opfyldt for afstanden fra hjem til BK:

 

  Minimumafstand Maksimumafstand
 Beg. kl. – 3. kl. 2,6 km 12,5 km
 4. kl. – 6. kl. 6,1 km 16,0 km
 7. kl. – 9. kl.  7,1 km 16,0 km
 10. kl.  9,1 km 17,0 km                                                     

                                                                                     

og billigst mulige rejseform med offentlig transport er benyttet.

 

Der kan købes Periodekort, Rejsekort, Billet etc. hos Movia/DSB. Antal zoner skal svare til afstanden fra hjemmet til BK.


Ansøgere som ikke er berettiget til tilskud - fordi eleven ikke er indskrevet på BK den 5. september 2018 eller ikke opfylder kriteriet for afstanden mellem hjemmet og BK - vil modtage beksed herom.   

 

Elever, der har søgt om befordringstilskud og er ikke har modtaget afslag, skal ved skoleårets slutning eller senest medio august 2019 indsende følgende

  • Kopi af periodekortets stamkort med billede (Movia/DSB).
  • Originale værdiindlæg for perioden 13. august 2018 – 28. juni 2019.
  • OBS: Stamkort og værdiindlæg skal have samme 7-cifret nr.
  • Øvrig dokumentation (fx billetter eller rejsekort udskrifter), hvor det tydeligt fremgår, at det er ansøger/elev, der har foretaget rejserne.

Afregningsmail fremsendes af BK ultimo september 2019. Konto nr. skal anføres og sendes retur til BK. Det beregnede tilskud udbetales, når dokumentation fra alle er fremsendt og gennemgået af BK.

 

Vi gør opmærksom på, at der er få midler til fordeling, så man skal langt fra forvente at få dækket sine udlæg 100 %. Dækningsprocenten vil afhænge af antallet af ansøgere.

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.